Minua on piirittänyt viime syksystä asti eräs pitkä ja komea urho. Hänen piirityksensä tuli minulle täytenä yllätyksenä, sillä hän on tuttavieni keskuudessa tunnettu melkoisena pelurina. Hän on juuri sellainen mies jonka kaikki tahtovat, mutta kukaan ei kuitenkaan halujaan koskaan kehtaisi tunnustaa. Hän uhkuu itsevarmuutta, on hauska ja älykäs, mutta hän kohdistaan kaiken energiansa vääriin asioihin. Hän on kaikkien aikojen mr. Pahapoika! Rötöstelyjä ja mitä älyttömämpiä tempauksia.

Viime syksynä hän pummasi kaveriltani numeroni ja soitti minulle. Kännissä tietysti, ei varmaankaan mikään yllätys, että miehet soittelevat pienen rohkaisun avustama? Pahapoika halusi tavata. En kuitenkaan suostunut, sillä minulla oli tuolloin nykyisen exäni piiritys käynnissä. Palattuani asunnolleni tapasin hänet nuokkumasta kämpiltäni, kämppikseni oli päästänyt hänen sisään. Oli kuulema vaikuttanut niin surulliselta etsiessään minua epätoivoisena. Päästin jätkän sänkyyni nukkumaan, koska en kehdannut poiskaan siinä kunnossa lähettää. Tottakai kädet vaelteivat ymärilläni ja tuskin pysyin nahoissani, kun himot ottivat vallan. Tietysti minulla sattui olemaan tällöin öljynvaihto, enkä pystynyt lankeamaan hänen käsivarsilleen. Juurikin tuuriani! Aamulla laitoin herätyskellon ajoissa soimaan ja passitin hänet sohvalle nukkumaan, etteivät kämppikseni huomaisi hänen yöpyneen vuoteessani. Toisella kerralla löysin hänet nukkumasta huoneestani kostean illan päätteeksi ja kirosin mielessäni, että kuinka tämä jätkä aina onnistuu pääsemään luokseni, vaikka minä en ole edes paikalla! Tottakai päädyimme seksiin. En olisi varmaankaan suotunut, ellen olisi huomannut häntä kosketellessani valtaisaa varustusta. Jos tämä oli olemassa sitä oli pakko saada! Aamulla passitin hänet sohvalle nukkumaan vanhaan tapaan, vain bokserit jäivät sänkyni alle.

Aikaa kului ja hän poistui elämästäni ja aloin seurustelemaan. Kuultuaan seurustelustani Pahapoika oli pettynyt ja kertoi, että olisi halunut tuoda loputkin bokserinsa kaappiini. Kerroin pitäväni hänet korvan takana, jos tilanne muuttuu. Tilanne muuttui. Pidimme hänen kanssaan yhteyttä jonkin verran, yleensä melko flirttailevaan sävyyn netissä. Jossain vaiheessa hän kertoi haluavansa lähteä kanssani elämän mittaiselle matkalle. Vastaukseni oli että se olisi liian kivinen polku sinulle.

Seksisuhde hänen kanssaan pyöri mielissäni ja olinkin pohtinut kesäretkeä hänen luokseen. Hän ehdotti monet kerrat leikinvarjolla, että minun pitäisi tulla hänen luokseen, mutta ei koskaan suoraa ehdotusta. Ehdotin siis retkeä itse. Silloin sain kuitenkin totaali tyrmäyksen, hän oli löytänyt naisen. Seurustelu ei olisi tullut tilanteessani koskaan kuuloonkaan, sillä en ikinä olisi kehdannut myöntää häntä siipakseni! Salaiset tapaamiset olisivat olleet enemmänkin mieleeni. Eihän sellaista elintä nyt voinut jättää omaan arvoonsa, kun tilaisuus on annettu!

Taas siis minun tuuriani, kun olisi hyvää seksiä tarjolla enkä tartu siihen, menee tilaisuus juosten ohi! Täytyy siis tyytyä viime kesäiseen seksisuhteeseeni, jonka kanssa hommasta ei tunnu koskaan tulevan mitään aikataulujen vuoksi. Viimekerrastakin on varmasti jo vuosi. Tämä herra saa minut kyllä viihtymään töissä, irstaat tekstiviestit piristävät kummasti päivää ja saavat ajan juoksemaan siivillä!